Team

Team

Ontmoet het team

Wij werken dagelijks met plezier in een klein, maar hecht team van professionals. Onze praktijk staat open voor iedereen die tandheelkundige zorg nodig heeft. Een zorg die wij zelf verlenen óf voor u organiseren als het zeer specialistische is.
Frans Sajovec

Frans Sajovec

Tandarts en praktijkeigenaar
Marleen Custers

Marleen Custers

Praktijkmanager
Cindy Hahn

Cindy Hahn

Paro preventie assistente
Betina Sajovec

Betina Sajovec

Praktijk medewerkster
Bionda Jansen

Bionda Jansen

Paro preventie assistente
Romy Bronckers

Romy Bronckers

Mondhygiëniste

mondhygiëniste

het team

Ons tandheelkundig team

Preventieassistent
De twee preventieassistenten bij Tandzorg Sajovec zijn beiden ervaren tandartsassistenten die een aanvullende opleiding tot preventieassistent hebben gevolgd. Onze ‘preventieassistente plus’ heeft een 2-jarige opleiding Mondhygiëne met succes afgesloten en heeft meer verantwoordlijkheden binnen het team van Tandzorg Sajovec.

De twee preventieassistenten werken samen met de tandarts als u in de stoel zit voor een behandeling. Maar voeren ook zelfstandig werkzaamheden uit, zoals
• een gesprek met u over uw gebit als u de eerste keer komt,
• de controle van uw tandvlees met een ‘pocketmeting’,
• u een goede poetsinstructie geven,
• uw tandsteen verwijderen,
• een fluoridebehandeling geven, en
• het maken van röntgenfoto’s; de zogenaamde ‘bitewings’

Assistente orthodontie
Onze assistente orthodontie biedt de tandarts ondersteuning bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van behandelingen. Ze maakt bijvoorbeeld röntgenfoto’s als dat nodig is, of afdrukken van uw gebit. Zo helpt zij de tandarts en kan deze sneller aan de slag met uw gebit. Zij geeft ook advies over de gebitsreiniging als u een vaste beugel gaat dragen. Ze plaatst de brackets en vervangt deze brackets en ook de draden wanneer dat nodig is.

Tandarts
Tandarts Frans Sajovec houdt zich bezig met tandheelkunde en hebben de regie over uw mondzorg. Hij verwijst u door voor behandelingen door preventieassistenten, mond-hygiënisten, mondzorgkundigen en andere specialisten. Als uw tandarts houdt hij het overzicht over al uw behandelingen.

Tandarts Frans Sajovec is ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Hij is voor scholing, regelgeving en vakinhoudelijke kwaliteit aangesloten bij de Nederlandse beroepsorganistatie voor Tandartsen NMT en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen/KRT.

Praktijkmanager
Onze praktijkmanager regelt alle zaken die niet direct met de tandheelkundige zorg te maken hebben. Zij verzorgt bijvoorbeeld de planning van de afspraken en ook de rekening na afloop van uw behandeling. Zo kan het tandheelkundig team in alle rust aan uw mondzorg werken.