Implantologie en klikgebit

Kies voor een gezond gebit

Kies voor een compleet gebit

Bij een implantaat zet de implantoloog – een gespecialiseerder tandarts – eerst een kunstwortel in uw kaakbeen en daarop een kunsttand. Op die manier kan de tandarts een niet meer te repareren tand vervangen en krijgt u weer een compleet gebit.

Hebt u door een ziekte of ouderdom geen tanden meer? Dan geeft een gebitsprothese u toch weer die brede glimlach. Een klikgebit is dan de beste oplossing. Dat heet zo, omdat dit type gebit met een aantal ‘implantaten’ zit vastgeklikt aan het onder- of bovengebit. Daardoor gaat het niet los als u praat of eet, en het verschuift ook niet.

Sajovec werkt samen met Trailcentre in Heerlen
Bij Sajovec staat kwaliteit van uw mondgezondheid voorop. Daarom werken we vaak samen het Trailcentre in Heerlen. Bijvoorbeeld bij implantologie en het aanmeten van een klikgebit. Daarvoor verwijzen we u graag door naar het Trailcentre, want zij hebben meer dan 30 jaar ervaring met implantologie. De specialisten van het Trailcentre zorgen dan voor het plaatsen van de kunstwortel in uw kaak. Bij een klikgebit plaatsen zij de bevestigingspunten in uw kaak.

Het tandtechnische laboratorium Van Ineveld – een onderdeel van het Trailcentre –  staat garant voor de juiste tand(en) bij een implantaat of het klikgebit. Dit laboratorium heeft een lange, goede staat van dienst en werkte aan diverse innovaties.

Ook door deze samenwerking met Trailcentre Heerlen bent u bij Tandzorg Sajovec in goede handen.

Voordelen

Waarom Tandzorg Sajovec?

homepage_sajovec

Tandzorg Sajovec in Heerlen is een moderne praktijk waar alle tandheelkundige behandelingen onder een dak mogelijk zijn. Het ervaren tandheelkundige team heeft daarbij één helder doel voor ogen: u de beste mondzorg bieden! Mondzorg; dus meer dan alleen zorg voor uw tanden.

Dat doen wij door:
– preventie en mondhygiëne
– herstel waar nodig
– cosmetische tandheelkunde, en zonodig
– chirurgische tandheelkundige zorg

We doen dat in een team, maar met een persoonlijke aanpak. Zodat u steeds vol vertrouwen met een brede glimlach een gaaf en gezond gebit kunt laten zien. Die garantie geven wij u!