Bleken

Kies voor een gezond gebit

Kies voor parelwitte tanden

ImplantologieWie wil er geen ‘parelwitte’ tanden? De een heeft ze van nature, de ander niet. Of heeft u door rook- en eetgewoonten geen mooie, witte tanden meer. Bleken is dan de oplossing om weer die stralende lach met een mondvol parelwitte tanden te krijgen.

U kunt natuurlijk zelf bleken met een ‘speciale’ tandpasta. Maar daarmee bleekt u niet echt. Want de tijd dat bleekmiddel op uw tanden zit, is te kort voor een goed resultaat. Wilt u het echt goed aanpakken? Ga dan bleken in overleg met uw tandarts of mondhygiëniste

Thuis bleken met een gebitje van uw tandarts
U kunt zelf thuis bleken met behulp van een bleek-gebitje – een tray – dat uw tandarts u aanmeet. Dat gebitje past perfect op uw eigen tanden. De bleek-gel die u van de tandarts mee krijgt, komt daardoor ‘klem te zitten’ tussen dit gebitje en uw tanden. En loopt niet van uw tanden af, zoals bij een tandpasta.
Met gebitje van uw tandarts bleekt u dus effectiever. Als u thuis bleekt, kunt u het gebitje langer in uw mond houden, bijvoorbeeld de hele nacht. En langer aan een stuk bleken, levert sneller het gewenste resultaat op.

In de praktijk: sneller en beter resultaat
U kunt ook naar de tandarts komen om te bleken; het zogenaamde ‘in office bleaching’. Dan krijgt u onder toezicht een sterkere dosis bleek-gel waardoor u sneller het gewenste resultaat kunt bereiken dan met thuis bleken. U blijft dan in de praktijk tijdens het bleken.

Tandzorg Sajovec biedt beide mogelijkheden aan. Vraag ernaar als u ook weer parelwitte tanden wilt.

Voordelen

Waarom Tandzorg Sajovec?

homepage_sajovec

Tandzorg Sajovec in Heerlen is een moderne praktijk waar alle tandheelkundige behandelingen onder een dak mogelijk zijn. Het ervaren tandheelkundige team heeft daarbij één helder doel voor ogen: u de beste mondzorg bieden! Mondzorg; dus meer dan alleen zorg voor uw tanden.

Dat doen wij door:
– preventie en mondhygiëne
– herstel waar nodig
– cosmetische tandheelkunde, en zonodig
– chirurgische tandheelkundige zorg

We doen dat in een team, maar met een persoonlijke aanpak. Zodat u steeds vol vertrouwen met een brede glimlach een gaaf en gezond gebit kunt laten zien. Die garantie geven wij u!